DBW Ergo

DBW ERGO is een bedrijf van DBW Trading. Bestaande uit een samenwerkingsverband tussen PTKD uit Beverwijk-NL, Granberg Interior Mobile AB uit Norrköping–SE en DBW Trading uit Uitgeest-NL.
DBW Ergo is de expert bij uitstek op het gebied van keukenverstelsystemen, zowel bij eenvoudige maar ook bij zeer luxe keukenoplossingen, om gemakkelijker en langer zelfstandig in de keuken te functioneren.
DBW Ergo maakt het mogelijk om langer zelfstandig thuis te functioneren in de keuken. Tevens maken wij het mogelijk dat derden ook zonder beperkingen veilig gebruik kunnen maken van onze oplossingen.

VOOR WIE?

Kan jij niet bij de bovenste plank van je bovenkastje?
Of is je aanrechtblad te hoog of te laag, zodat je pijn lijdt in je keuken?
Of – nog erger – Verricht jij je werkzaamheden eigenlijk onveilig in je keuken?
Nou, dan zijn wij er voor jou!

JARENLANGE ERVARING

Meer dan 100 jaar ervaring bij elkaar: Granberg heeft ruim 50 (!) jaar ervaring met het ontwikkelen en produceren van aangepaste keukens. PTKD –keukenarchitect- heeft ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat. DBW Trading heeft meer dan 10 jaar ervaring in keukenaanpassingen, en nog eens 20 jaar ervaring in bouwkundige- en interieuroplossingen van uiteenlopende aard.

Bij elkaar heel veel unieke ervaring. Zeker uniek voor Nederland!!
Wij verrijken keukens en vereenvoudigen het dagelijks leven van vele mensen.

VERNIEUWEND

Vandaag werken wij eraan om het voor iedereen makkelijker, comfortabeler en leuker te maken in de keuken!
Wij zijn vernieuwend op het gebied van functioneren zonder beperkingen, veilig werken, arbo, verstelsystemen, en inbouw van onze systemen in bestaande situaties.
Aanvullend op onze systemen voor keukenkasten en keukenbladen, hebben we ook in hoogte verstelbare systemen voor werkbladen, keukeneilanden en elektrisch verstelbare systemen om kleding uit wandkasten binnen bereik te laten komen.
Maak gebruik van de oplossingen van DBW Ergo. Oplossingen voor in je keuken die anderen nog niet bedacht hebben!

SHOWROOM

In de showroom van PTKD uit Beverwijk is een deels onderrijdbare verstelbare keuken te bewonderen. Tevens worden er verschillende verstelsystemen voor de bovenkasten getoond. DBW ERGO toont hier de verstelsystemen van Granberg geïntegreerd in de keukenelementen van PTKD-lijn. Zo mooi kan een verstelbare keuken zijn!

Een robot in de keuken

SCIENCE FICTION

Met onze ingebouwde liftsystemen kunt u de hoogte van uw keukenkasten, werkblad en planken controleren tot het niveau dat bij u past. Het enige wat u hoeft te doen is op een knop drukken. Klinkt dit als science fiction? Dat is het niet. Wij bouwen de keuken van de toekomst vandaag!
U zult genieten van onze kwaliteits keuken-oplossingen voor de rest van uw leven. Onze ERGO-keukens. Keukens die aangepast zijn voor jou. Kom en ontdek een wereld van nieuwe mogelijkheden.

www.dbwergo.nl

Veel meer informatie kunt u vinden op onze website www.dbw-ergo.nl. Als u klikt op de button hiernaast wordt deze website geopend.

klik-hier-dbw-ergo
wmologo-1

Wet maatschappelijke ondersteuning

Wilt u onze systemen toe gaan passen in het kader van de WMO?
Neem dan zeker contact op met onze adviseur, Kees den Butter.
Direct email-adres: kees@denbutter.com of direct tel.nr: 06-55542509.
Wij luisteren naar uw wensen. Wij denken mee bij de keuze van de juiste oplossing.
Wij bieden up to date oplossingen met zo min mogelijk bouwkundige kosten. Vooraf, maar ook achteraf indien de keukenaanpassing weer gewijzigd dient te worden. Dat bespaart geld. Meestal veel geld! Niet ten koste van de mensen die gaan werken in de keuken.
Daarom onze systemen in de keuken. Wij houden van het leven. Wij houden van mensen.
Wij houden van de juiste oplossingen.

DBW Trading
Populierenlaan 59
1911 BK Uitgeest
kees@denbutter.com